BitbaseSupport/ Redpill

IT hjælp til selvhjælp i abonnement

Tag den blå pille, og [..] tro hvad du vil. Tag den røde pille, og [..] jeg viser dig hvor dybt kaninhullet går. [..] alt hvad jeg tilbyder er sandheden. Intet andet.

Morpheus, The Matrix

(Navnet Redpill kommer fra filmen "The Matrix": Helten Neo tilbydes at slippe ud af den illusion han tror er virkeligheden. Illusionen er magelig, men hvis vi gør en indsats i vores forhold til computere kan verden blive et bedre sted at være...)

Piller er typisk til symptombehandling - lindring af smerten så du nemmere kan lukke øjnene for de dybereliggende problemer.

Redpill er anderledes. Den er hjælp til selvhjælp - en proces udi brug af IT med dig selv som ejer af dine ressourcer og med dine brugere i centrum. Mere krævende at etablere, men mere økonomisk og tilfredsstillende i det lange løb.

Redpill er et sundere alternativ til traditionel IT.

Store steder kan selv

Store virksomheder og organisationer har en fast stab af teknikere, en IT-afdeling, som...

Samarbejde fremfor outsourcing

Computerviden er i høj kurs, så små og mellemstore virksomheder og organisationer har sjældent råd til at brødføde en egen stab af eksperter, og outsourcing er dyrt i det lange løb. Desuden er det sårbart ikke selv at eje know-how om stedets digitale infrastruktur.

Medlemmer af Redpill deltager i en "IT-afdeling" på tværs af organisationer og virksomheder, som...

En åben platform uden ressourcespild

Redpill er baseret på åbne standarder og teknologier, og der arbejdes uden hemmelighedskræmmeri i et åbent forum uden konkurrence.

Der arbejdes aktivt med genbrug af ressourcer og prisbillige alternativer, når ikke det går ud over brugervenligheden - eller nogen gange endda gør hverdagen nemmere.

(U)afhængighed af specialviden

I takt med et øget brug af teknik opstår der "øer" af ressourcer som håndteres på sin egen specielle måde - det kan være en gruppe Mac'er i et Windows-miljø, administration af mail eller en speciel printer.

Selvom hver af øerne er relativt nemme at håndtere, kræves en helt unik ekspertise for at holde overblikket. Ofte forsvinder overblikket i stressede situationer, eller efterhånden som medarbejdere udskiftes og tiden går...

Redpill minimerer behovet for specialviden ved at adskille hvad du selv kan håndtere, hvad en IT-interesseret in-house kan sættes til og hvad der kræver ekstern hjælp.

Redpill argumenter

Selvom det virker omfattende handler det om at have en retning og en samlet strategi

Redpill er ikke blot een IT-ekspert: Debian GNU/Linux som fundament, andre IT-interesserede i Redpill netværket, andre med samme principper for systemdesign

[Hvordan melder man sig ud? Skal netværket rives ned og bygges op fra bunden igen? Hvad koster det at sadle om?]

Denne side er tilgængelig på følgende sprog: